Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Krepes Suzette

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:

Mīklai:

  • 250 grami parasto miltu
  • 4 olas
  • 500 ml piena
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • Šķipsna sāls

Mērcei:

  • 3 ēdamkarotes pūdercukura
  • 250 ml svaigi spiestas apelsīna sulas (2–3 apelsīni)
  • 1 apelsīna miziņa
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • 1 ēdamkarote liķiera Grand Marnier vai Cointreau
  • 50 g nesālīta sviesta
Sagatavošana:

Mīklas pagatavošana:

1. Samaisiet bļodā visas sastāvdaļas.

2. ielieciet mīklu ledusskapī uz 30–40 minūtēm.

3. Cepiet!

Mērces pagatavošana:

1. Izkaisiet ēdienu nepievelkošā pannā pūdercukuru un uzkarsējiet to zemā vai vidējā karstuma līmenī.

2. Ļaujiet cukuram izkust lēnām, to nemaisot, un turpiniet cept, līdz tas pārvēršanas par dzintara krāsas karameli.

3. Nekavējoties noņemiet pannu no sildvirsmas un pievienojiet apelsīnu sulu, tomēr uzmanieties, jo var nākties saskarties ar karstām šļakatām, tai saskaroties ar karameli.

4. Pievienojiet apelsīna miziņu, citrona sulu, liķieri un nolieciet pannu atpakaļ uz zema karstuma līmeņa sildvirsmas, lai karameli sakausētu ar šķidrumu.

5. Pievienojiet mērcei sviestu nelielos daudzumos, uzvāriet maisījumu un tad lēni karsējiet, līdz tas kļūst spīdīgs un samazinās apjomā.

6. Pievienojiet pankūkas un kārtīgi uzkarsējiet. Pasniedziet nekavējoties.

Author : Delimano