Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Kokosa-ķirbja cepumi un kokosa-ķirbja groziņi

Pagatavošanas laiks : 20 minūtes vai mazāk
Kopējais laiks : 20 minūtes vai mazāk
Sastāvdaļas:
  • 1 glāze svaiga ķirbja gabaliņu
  • 2 ĒK kokosriekstu mannas
  • 2 ĒK kokosriekstu eļļas
  • 1 ĒK kokosriekstu skaidiņas
  • 2 ĒK kokosriekstu milti
  • 3 ĒK mandeļu piens
Sagatavošana:

1. Visas sastāvdaļas sablenderēt, iegūstot drupenu, smilšu mīklai līdzīgu mīklu, ar kokosa skaidiņu gabaliņiem. No šīs mīklas veidot gan apaļus cepumiņus, gan iespiest mafinu formiņās groziņveidā, lai pēc izcepšanas varētu papildināt ar kokosriekstu krēma pildījumu.

2. Cept 180-190 grādu temperatūrā 15-20 minūtes vai, kad redzams, ka cepumi gatavi.

Kokosa groziņu pildījumam/kokosa krēmam kēksiņu garnēšanai jeb 'RAFAELLO krēms':

  • 1 bundžiņa kokosriekstu piens (noturēts ledusskapī vismaz 24 h)
  • 3 ĒK kokosriekstu mannas
  • 2 ĒK kokosriekstu miltu

Pagatavošana un piezīmes:

1. Atvērt aukstu (tikko no ledusskapja) kokosriekstu piena bundžiņu, kas noturēta ledusskapī vismaz 24 h, uzmanīgi un nesakratot pārlikt ar karoti lielā bļodā biezo no kokosriekstu ūdens atdalījušos kokosrieksta mīkstuma daļu, kas izskata ziņā līdzinās ļoti biezam krējumam.

2. Putot kokosrieksta piena krēmu apmēram 5 minūtes, līdz tas kļuvis vēl pufīgāks un putukrējumam līdzīgāks. Tad ar roku vai lēni putojot, ieputot arī kokosriekstu miltus un mazliet pakausētu (lai nav pavisam cieta, bet krēmveida) kokosriekstu mannu.

3. Gatavo kokosa krēmu pildīt atdzesētos izceptajos kokosa-ķirbju groziņos.. bet liels kokosa mīlis, var ēst šo krēmu arī tāpat - karotēm!

Author : Antra Zvirgzdiņa