Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Kēksiņi ar vīnu

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • 3 karotes cukura;
  • 450g miltu;
  • vaniļas cukura;
  • cepamais pulveris;
  • 100 ml baltvīna;
  • 200 ml eļļas;
  • 50 g miltu (pamatnei);
  • pūdercukurs apkaisīšanai;
  • ieteicams izmantot arī marmelādi vai ievārījumu.
Sagatavošana:

Solis Nr.1

Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

Solis Nr.2

Lielā bļodā sajauciet miltus, cukuru un cepampulveri.

Solis Nr.3

Tālāk pievienojiet vīnu un eļļu. Lai samīcītu mīklu, varat izmantot blenderi. Mīklai ir jābūt mīkstai, elastīgai, lai vēlāk to izrullējot būtu vieglāk izstaipīt.

Solis Nr. 4

Sadaliet mīklu divās vienādās daļās, izrullējiet un sagrieziet tādās formās kā vēlieties. Receptes autors izveidoja apaļu formu, kā tas ir redzams bildē, izmantojot glāzi.

Solis Nr. 5

Izveidotās mīklas pamatnes lieciet uz cepampapīra, nav nepieciešams veidot lielas atstarpes starp gabaliņiem. Cepiet apmēram 15 minūtes, pamatnēm vajadzētu būt gaišām. Tās ir gatavas, kad paliek gaiši dzeltenas.

Solis Nr. 6

Karstos biskvīta gabaliņus apviļā pūdercukurā. Ja ir vēlme, tad tos atdzesē un sastiprina savā starpā ar mīļāko ievārījumu.

Author : Ivana Katić