Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Kefīra un zemesriekstu sviesta pankūkas

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:

4 - 6 pankūkām

  • 1 krūzīte parasto miltu
  • 1 krūzīte auzu miltu vai maltu auzu
  • 1,5 tējkarotes sodas
  • Šķipsna sāls
  • 2 krūzītes kefīra
  • 1/2 krūzītes vājpiena
  • 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
  • 1 ola, sakulta kopā ar 2 olu baltumiem
  • 3 ēdamkarotes dabīgā zemesriekstu sviesta
  • 1 krūzīte svaigu ogu
Sagatavošana:

1. Sajauciet parastos miltus, auzu miltus, sodu un sāli lielā bļodā.

2. Sajauciet kefīru, pienu, vaniļas ekstraktu un olas citā bļodā un sakuliet, līdz maisījums ir labi samaisījies.

3. Pēc tam pievienojiet sauso sastāvdaļu maisījumu, sajaucot tos, līdz tiek iegūta mitra mīkla.

4. Uzkarsējiet ēdienu nepievelkošu pannu un izklājiet mīklu uz tās.

5. Cepiet aptuveni 2 minūtes katru pankūkas pusi, līdz tās ir pilnībā izcepušās.

6. Padariet zemesriekstu sviestu mīkstāku, uzsildot to mikroviļņu krāsnī aptuveni 20 sekundes, bet pēc tam

ar to pārklājiet pankūkas.

7. Pasniedziet pankūkas, pārberot tās ar svaigām ogām.

Padoms!

Ja Jums patīk kefīra garša, pirms pankūku pasniegšanas varat tām pārsmidzināt pāri arī to.

Author : Delimano