Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Kartupeļu pīrāgi ar jēra gaļas un ciedru riekstu pildījumu

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:

Mīkla:

  • 700g miltainu kartupeļu
  • sāls un milti (pēc nepieciešamības)

Pildījums:

  • 10 g sviesta
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 1 vidēji liels sasmalcināts sīpols
  • svaigi malti pipari
  • svaigi malti muskatrieksti
  • 2 kardamoni, tikai sēklas no pākstīm, samaltas pulverī
  • 3 sasmalcinātas krustnagliņas
  • 200 g maltas jēra gaļas
  • 50 g grauzdētu ciedru riekstu
  • sāls
  • 1 ēdamkarote tomāta koncentrāta
  • 3 ēdamkarotes sasmalcinātu svaigu pētersīļu

Pasniegšana:

  • 150 g rukolas salāti, kurai pievienots citrons un olīveļļa
  • 200 ml jogurta
  • 1/2 sasmalcinātas ķiploku daiviņas
  • sāls un pipari
Sagatavošana:

Pagatavojiet kartupeļu pīrāgus sātīgām pusdienām.

Solis Nr. 1. Mīkla:

Novāriet Delimano Ceramica katlā sālītā ūdenī nemizotus kartupeļus, līdz tie kļūst mīksti, bet nav pārvārīti. Nolejiet ūdeni, nomizojiet un samīciet kartupeļus. Sajauciet ar sāli un pietiekamu miltu daudzumu, lai iegūtu mīklu.

Solis Nr. 2. Pildījums:

Kamēr kartupeļi vārās, pagatavojiet pildījumu. Izkausējiet sviestu ar olīveļļā Delimano Ceramica dziļajā pannā Skillet un gatavojiet sīpolus, līdz tie kļūst zeltaini. Pievienojiet garšvielas un gatavojiet vienu minūti. Tad pievienojiet jēra gaļu, gatavojiet apmaisot, līdz gaļa kļūst brūna. Iemaisiet ciedru riekstus un tomātu koncrentrātu, 2 ēdamkarotes ūdens, pētersīļus, sāli un piparus.

Lai izveidotu pīrāgu, noklājiet rokas ar miltiem un sadaliet mīklu četrās daļās. Izveidojiet no vienas daļas 1 cm viezu plāceni. Uzlieciet viducī 2 ēdamkarotes pildījuma un salokiet mīklas malas, lai noklātu pildījumu. Atkārtojiet šo procedūru ar atlikušo mīklu.

Uzkarsējiet Delimano Ceramica cepampannu ar 1 ēdamkaroti olīveļļas. Cepiet pīrāgus, līdz tie kļūst zeltaini no abām pusēm. Nosusiniet tos uz papīra dvieļa.

Solis Nr. 3. Pasniegšana:

Sajauciet jogurtu ar ķiplokiem, sāli un pipariem. pasniedziet pīrāgus ar rukola salātiem un jogurtu.

Author : Delimano