Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Kartupeļu biezputra ar grūbām un ceptu bekonu

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Vairāk par 1h
Sastāvdaļas:
  • 100g grūbas
  • 1kg nomizoti kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 100g bekons
  • 1l ūdens
Sagatavošana:
  1. Katlā ieliet ūdeni, pievienot kartupeļus un noskalotas grūbas. Vārīt, kamēr grūbas gatavas, apmēram 1 stundu. Pa šo laiku izvārīsies arī kartupeļi.
  2. Ar kartupeļu stampu katla saturu sajaukt viendabīgā masā.
  3. Sīpolu un bekonu sagriezt mazās šķēlītēs un pannā apcept līdz sīpoli kļūst zeltaini.

Kartupeļu biezputru pasniedz ar ceptiem sīpoliem un bekonu. Klāt var piedāvāt kefīru vai pienu.

Author : bonappetit.lv