Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet
  • Izņemiet preci bez piegādes maksas
  • 14 dienu atgriešanas tiesības
  • Iegādājieties preces līzingā

Kalmāru un pupiņu sautējums

Kalmāru un pupiņu sautējums
Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • 5 ēdamkarotes svaigu sakapātu pētersīļu
  • 150 g kaltētu balto pupiņu- izmērcējiet nakts garumā un novāriet ar aromātiskām piedevām (timiānu, ķiplokiem, žāvētiem čili pipariem, sīpoliem, burkāniem, pētersīļiem)- vai 2 x 400 g konservētu pupiņu, nolejiet ūdeni un noskalojiet tās
  • 1,5 kg mazu, iztīrītu kalmāru
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 3 sasmalcinātas ķiploku daiviņas
  • 600 g nomizotu tomātu- sasmalciniet un nolejiet lieko sulu
  • sāls un svaigi malti pipari
  • 2 žāvēti saberzti asie sarkanie pipari
  • 1 tējkarote grauzdētu un samaltu fenheļu sēklu
  • 80 ml baltvīna
  • 2 citroni
Sagatavošana:

Piedzīvojiet gardu maltīti, apvienojot tradicionālu ēdienu ar eksotisku sastāvdaļu. Solis Nr. 1:

Atkarībā no kalmāru izmēra, sagrieziet tos mazos gbaliņos vai atstājiet veselus. Uzkarsējiet Delimano Ceramica mērces katliņā olīveļļu, pievienojiet pusi ķiploku. Kad ķiploku krāsa sāk mainīties, pievienojiet tomātus un sāli. sautējiet uz mazas uguns aptuveni 20 minūtes, līdz mērce sāk biezēt.

Solis Nr. 2:

Delimano dziļajā pannā Skillet uzkarsējiet pupiņas ūdenī, kurā tās tika novārītas. Delimano cepampannā uzkarsējiet olīveļļu, tad pievienojiet atlikušos ķiplokus, piparus un fenheli. Kad ķiploku krāsa sāk mainīties, pievienojiet kalmārus, sāli un piparus. Cepiet kalmārus, līdz tie kļūst tumši, pievienojiet pusi pētersīļu, vīnu un tomātu mērci. Visbeidzot, pievienojiet karstās pupiņas un atlikušo pētersīļu daļu.

Pievienojiet garšvielas un pasniedziet ar šķēlēs sagrieztu citronu un augstākā labuma olīveļļu.

Author : Delimano