Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Jēra gaļas karbonādes grieķu gaumē

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • 2 ½ ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
  • 1 tējkarote kaltētas oregani (raudenes)
  • ¼ tējkarotes maltu Jamaikas piparu
  • 1 kg jēra gaļas karbonādes, kas sagriezta 2cm biezās šķēlēs
  • 500 g spinātu dzinumu
  • 125 ml trekna jogurta
  • 1 buntīte sasmalcinātu diļļu
  • ½ ēdamkarote citronu sulas
Sagatavošana:

Grieķu iecienītā maltīte ar spinātu garnējumu!

Solis Nr. 1:

Uzkarsējiet Delimano® Ceramica pannu (temperatūras sensors uz roktura kļūs sarkans). Sajauciet 1 ½ ēdamkarotes olīveļļas, ķiploku, oregano (raudene), kanēli, Jamaikas piparus, sāli un piparus. Iesmērējiet maisījumu karbonādes gabalos. Apcepiet uz pannas apmēram 3 minūtes no katras puses.

Solis Nr. 2:

Uzkarsējiet pilienu eļļas Delimano® Ceramica pannā (temperatūras sensors uz roktura kļūs sarkans) un pievienojiet spinātus, tos apmaisot, līdz spināti zaudē apjomu un to šķidrums ir iztvaikojis. Pārkaisiet ar sāli. Labi nosusiniet un pievienojiet jogurtu, dilles, un citrona sulu.

Visu lieciet atpakaļ pannā un uz lēnas uguns karsējiet, raugoties, lai tas nesāktu vārīties.

Delimano PADOMS

Delimano Ceramica pannas modularitāte paver plašas iespējas inovatīvām gatavošanas metodēm.

Author : Delimano