Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Franču plānās pankūkas crepe

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • 220 g mīklas;
  • 250 ml piena;
  • 250 ml ūdens;
  • 2 lielas olas;
  • 1 tējk. sāls;
  • 1 tējk. cukura;
  • nesālīts sviests, ar ko ieziest pannu.
Sagatavošana:

Solis Nr. 1

Lielā bļodā samaisa visas sastāvdaļas, izņemot sviestu, līdz iegūsti viendabīgu masu. Ļauj mīklai nostāvēties vismaz 30 minūtes, vēl labāk, ja mīkla var nostāvēties stundu vai pat visu nakti ledusskapī.

Solis Nr. 2

Uzkarsē pankūku pannu, saglabā uguni lielu. Uz pannas izkausē nedaudz sviesta, lai tas plānā kārtiņā pārklātu pannas dibenu. Iesmeļ mīklu ar smeļamo kausiņu un uzlej to uz pannas. Izlīdzina mīklu, lai veidotos plāns aplis ar vienādām malām. Cep 2 minūtes, apgriež uz otru pusi un cep 1-2 minūtes. Malās šīs pankūkas būs nedaudz kraukšķīgas, bet vidū brūnas. Ik pēc 3 pankūkām izkausē uz pannas nedaudz sviesta, lai no jauna ietaukotu pannu.

Author : Delimano