Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Forele ar krējumu un ingveru

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • 2 foreles (apm. 300g katra);
  • 4 ēd.k. krējums;
  • ingvera sakne;
  • sāls.
Sagatavošana:

Solis Nr. 1

Foreli izķidā, notīra zvīņas un ierīvē ar sāli no ārpuses un iekšpuses.

Solis Nr. 2

Ingvera sakni notīra un sagriež šķēlītēs, pēc tam sapilda zivs vēderā.

Solis Nr. 3

Zivis apsmērē ar krējumu, ietin cepampapīrā vai folijā un cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos apm. 20 min. Tad paver papīru (vai foliju) vaļā un cep krāsnī vēl 10 min.

Recepti piedāvā BonAppetit.lv

Author : BonAppetit.lv