Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Fantastisks veselīgais Indijas riekstu saldējums

Pagatavošanas laiks : 20 minūtes vai mazāk
Kopējais laiks : 20 minūtes vai mazāk
Sastāvdaļas:
  • Indijas rieksti
  • ūdens
  • Grieķu jogurts
  • saldēts banāns
Sagatavošana:

Vispirms pagatavojiet Indijas riekstu krēmu, no sākuma uz pāris stundām ieliekot Indijas riekstus izmērcēties ūdenī, bet pēc tam tos kopā ar tik pat lielu daudzumu ūdens, lieciet Nutribullet jaudīgajā blenderī, kas burtiski pusminūtes laikā riekstu un ūdens kombināciju pārvērtīs biezas, bet lejamas konsistences Indijas riekstu krēmā. Krēma biezumu varat variēt pievienojot vairāk vai mazāk ūdens, sātīgākam un izteiktākam riekstu garšas saldējumam ūdeni pievieno vēl mazāk, bet, ja vēlaties Indijas riekstu pienu, pievienojiet vismaz 2 reizes vairāk ūdens, kā riekstu.

Kad riekstu krēms pagatavots, tad uz vienu glāzi riekstu krēma blenderī pievienojiet 2 ēdamkarotes ar kaudzi bieza Grieķu jogurta un 1 lielu vai 2 mazākus iepriekš ripiņās sasaldētus gatavus banānus. Ja vēlaties paspilgtināt garšas nianses, šajā brīdī variet pievienot arī kanēli, vaniļas esenci vai, ja gribās, arī kādu saldinātāju (kļavu sīrupu, medu) un pat pilīti krēma liķieri.

Beigās atliek, protams tik visu sablenderēt un saldējums gandrīz gatavs! Ja taisiet biezākas konsistences Indijas riekstu krēmu un pievienojiet vairāk saldētu banānu, tad saldējums ir gana biezs, lai pasniegtu un ēstu uzreiz. Gadījumā ja saldējums sanācis ne tik biezs, tad tomēr apbruņojieties ar pacietību un saldējumu lieciet saldētavā, ik pēc pusstundiņas kārtīgi apmaisot, bet pēc pāris stundām jau baudiet burvīgo dabīgo saldējumu, pirms tam to aptuveni 10-15 min atdzesējot ledusskapī un pasniedzot kopā ar Lavandas Kazas siera kūciņu!

Author : aznaski.lv