Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Dārzeņu sacepums ar malto gaļu

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Vairāk par 1h
Sastāvdaļas:
  • baklažāns;
  • 3-4 kartupeļi;
  • paprika;
  • sīpols;
  • 500 g maltās gaļas;
  • sāls, pipari;
  • augu eļļa cepšanai
  • mērcei:
  • krējums;
  • majonēze;
  • tomātu mērce;
  • sasmalcināti zaļumi
Sagatavošana:

Solis Nr. 1

Kartupeļus ar visu mizu novāra sālsūdenī, malto gaļu apcep, pieber sāli, piparus.

Solis Nr. 2

Baklažānu sagriež ripās, saliek uz cepamveidnē ieklāta cepampapīra, pārsmērē ar eļļu un 180°C cep ~20 minūtes, vienreiz cepšanas laikā apgriežot.

Solis Nr. 3

Kartupeļus nomizo un sagriež ripās, tāpat sagriež arī sīpolu un papriku. Karstumizturīgu trauku iesmērē ar sviestu un kārto dārzeņus un malto gaļu.

Solis Nr. 4

Sajauc mērci no krējuma, majonēzes un tomātu mērces un pārlej to dārzeņu un maltās gaļas kārtojumam. Cep 180°C ~30 minūtes.

Author : Gunta Liepiņa