Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet
  • Izņemiet preci bez piegādes maksas
  • 14 dienu atgriešanas tiesības
  • Iegādājieties preces līzingā

Cukīni omlete

Cukīni omlete
Pagatavošanas laiks : 20 minūtes vai mazāk
Kopējais laiks : 20 minūtes vai mazāk
Sastāvdaļas:
  • 500 g mazu cukīni
  • sāls
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 ēdamkarote sasmalcināta majorāna
  • 2 olas
  • malti melnie pipari
  • 1 ēdamkarote sviesta
Sagatavošana:

Šī gardā un viegli gatavojamā cukīni omlete lieliski iederēsies brīvdienu vai vieglu pusdienu ēdienkartē katru dienu!

Solis Nr. 1:

Nogrieziet cukīni galus un sarīvējiet uz rupjās rīves. Pievienojiet sarīvētajam cukīni tējkaroti sāls un atstājiet uz pusstundu, lai sāls ievelkas. Pārlieciet cukīnī sietā un kārtīgi nospiediet, lai atbrīvotos no liekā šķidruma.

Solis Nr. 2:

Uzkarsējiet Delimano® Ceramica cepampannā eļļu (temperatūras sensors uz roktura kļūs sarkans, kad panna būs sasniegusi vajadzīgo temperatūru) un apcepiet cukīni apmēram 6-7 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini brūni.

Pievienojiet majorānu, noņemiet pannu no uguns un nedaudz atdzesējiet. Traukā, izmantojot dakšiņu, viegli sakuliet olas, pievienojiet cukīni, piparus un mazliet sāli.

Solis Nr. 3:

Uzkarsējiet Delimano® Ceramica cepampannā (temperatūras sensors uz roktura kļūs sarkans, kad panna būs sasniegusi vajadzīgo temperatūru) sviestu un ielejiet tajā cukīni un olu maisījumu, visu kārtīgi izlīdzinot pa malām. Samaziniet uguni un cepiet līdz olu baltumi ir aprāvušies, bet dzeltenumi vēl ir šķidri.

Pakratiet pannu, lai omlete atdalītos no tās virsmas un ieslidiniet to šķīvī. Šķīvi pārklājiet ar pannu un apgrieziet otrādi tā, lai omletes augšējā puse atrastos apakšā. Ompletes otru pusi apcepiet apmēram 1 minūti un tad lieciet atpakaļ šķīvī.

Pirms pasniegšanas nedaudz atdzesējiet, sagrieziet omleti trijstūrīšos un pasniedziet ar salātiem.

Delimano PADOMS

Sajauciet un pielāgojiet dažādas garšas, jo Delimano® Ceramica cepampanna nodrošinās visu aromātu saglabāšanos!

Author : Delimano