Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Cūkgaļas rulete ar garšvielām

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Vairāk par 1h
Sastāvdaļas:
  • 1 gabals cūkgaļas krūtiņas;
  • 2 ķiploka daiviņas;
  • Kaltēti zaļumi un garšvielas (dilles, pētersīļi, timiāns, rozmarīns, paprika, majorāns, karijs, diļļu sēklas - kas garšo un kas ir pieejams);
  • sāls.
Sagatavošana:

Solis Nr.1

Pārgrieziet plakaniski krūtiņu uz pusēm, bet negrieziet līdz galam. Atstājiet kādus 2 cm, lai gaļu var atvērt kā grāmatu un tā kļūst plānāka.

Solis Nr.2

Nogrieziet nost liekos taukus. Ik pēc 5 cm gaļā veidojiet šķērseniskus iegriezumus, lai grašvielas dziļāk tiek iekšā. Pārkaisiet atvērto gaļas gabalu ar sāli, kaltētām garšvielām, sasmalcinātu ķiploku un sarullējiet, tā lai āda paliek ārpusē.

Sasieniet ar diegu, lai rulete turas kopā. Lieciet cepamtraukā ar ādu uz augšu, šuvi uz leju. Ādā no sāniem ar nazi izduriet pāris caurumus, pa kuriem varēs tecēt tauki, un āda nepārkaltīs.

Solis Nr.3

Lieciet cepties uzkarsētā cepeškrāsnī uz 1,5 – 2 stundām. Atkarīgs no plīts un ruletes biezuma. Pasniedziet ar kartupeļu biezputru vai apceptiem kartupeļiem.

Author : Kristīne Deiliko