Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Cūkas muguras karbonāde ķiplokos, rozmarīnā un balzamiko etiķī

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Vairāk par 1h
Sastāvdaļas:
  • 1 kg atkaulotas cūkas muguras karbonādes
  • ¼ glāzes olīveļļas
  • 3 ĒK balzamiko etiķa
  • 10 sasmalcinātas ķiploku daiviņas
  • ½ glāzes svaigu rozmarīna lapiņu
  • Sāls
  • Svaigi malti pipari
  • 1 kg kartupeļu
Sagatavošana:
  1. Uzsilda krāsni līdz 230° grādiem.
  2. Iesmērē cepešpannu ar eļļu; ievieto cepamās restes, uzliek cūkas muguras karbonādi un noliek trauku malā.
  3. Izmanto Nutribullet 600W, lai samaisītu kopā balzamiko etiķi, ķiploka daiviņas, rozmarīna lapiņas, sāli un piparus. Nepieciešams iegūt viendabīgu masu.
  4. Izmanto ¾ iegūtās masas, lai iesmērētu gaļu.
  5. Ievieto gaļu krāsnī un cep 15 minūtes.
  6. Nomazgā un sagatavo kartupeļus, pievienojot tiem atlikušo masas daļu.
  7. Izņem cepešpannu no krāsns un nogriež temperatūru līdz 180° grādiem.
  8. Izkārto sagatavotos kartupeļus apkārt gaļai.
  9. Ievieto cepešpannu atpakaļ krāsnī un gatavo 50 minūtes.
  10. Gatavo ēdienu izņem no krāsns un ļauj tam atdzist 10 minūtes pirms pasniegšanas viesiem.

Author : Delimano