Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Cūkas filejas sautējums ar ananasiem

Pagatavošanas laiks : 20 minūtes vai mazāk
Kopējais laiks : 20 minūtes vai mazāk
Sastāvdaļas:
  • 500 g cūkas filejas
  • 250 g konservētu ananasu
  • 70 g tomātu biezeņa
  • 25-50 g sojas
  • 1 sīpols
  • 150 g ūdens
  • 2 ēdamkarotes vīna etiķa
  • 1 gurķis
  • sāls un melnie pipari
Sagatavošana:
  1. Gaļu sagriež 1 cm biezās, nelielās šķēlītēs.
  2. Ananasus notecina, sulu saglabā.
  3. Pannā uzkarsē 100 g ananāsu konservu sulas, tomātu mērci, soju, ūdeni un vīna etiķi.
  4. Nomizo un sasmalcina sīpolu, sīpolu un gaļas šķēlītes liek mērce.
  5. Vāra 5 minūtes.
  6. Ananasus sagriež, gurķi nomizo un gareniski pārgriež uz pusēm.
  7. Ar karoti izņem sēkliņas, mīkstumu sariež šķēlītēs.
  8. Ananasu un gurķi pievieno ēdienam, uzkarsē, pievieno garšvielas.

Pasniedz ar rīsiem vai makaroniem un svaigu dārzeņu salātiem.

Author : Gardedis.lv