Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Čikāgas pica

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • ½ glāze miltu,
  • ½ glaze kukurūzas milti,
  • 1 tējkarote cukura,
  • 1 tējkarote sāls,
  • 1 tase nesālīta sviesta,
  • 1 iepakojums sausā rauga,
  • 1 glāze silta ūdens,
  • Pepperoni,
  • Mocarella siers,
  • 1 sīpols,
  • Sēnes,
  • Tomātu mērce,
  • Parmesan siers.
Sagatavošana:

Mīklas pagatavošanai sajauc bļodā miltus, kukurūzas miltus, cukuru, sāli, sviestu un raugu. Pievieno ūdeni, rūpīgi samaisa un veido mīklu.

Pusi no mīklas izrullē aplī, kas ir nedaudz lielāks par cepšanas formu. Izklājiet mīklu formā.

Pa virsu izkārtojiet vienu slāni ar Pepperoni. Sagrieziet mocarellas sieru un pievienojiet to pāri Pepperoni. Izkārtojiet sagrieztās sēnes un sīpolus pāri sieram. Pārklājiet ar nākamo kārtu Pepperoni.

Otru pusi mīklas izrullējiet un uzklājiet pāri formai tā lai nosegtu picu ar mīklas kārtu. Izveidojiet nelielus caurumus mīklas augšējā slānī un pārklajiet to ar tomātu mērci. Nosedziet formu ar foliju.

Uzkarsējiet krāsni līdz 220 grādiem un lieciet to cepties uz 20 minūtēm. Pārklajiet augšējo daļu ar parmezāna sieru un pasniedziet.

Author : Delimano