Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Cepts tītars

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Vairāk par 1h
Sastāvdaļas:
  • 4 kg tītara
  • 125 g sviesta
  • 1 citrons
  • 1 ķiploks
  • 2 burkāni
  • Pētersīļi
  • Rozmarīns
  • 3 sīpoli
  • Olīveļļa
  • Sāls
Sagatavošana:
  1. Uzsilda krāsni līdz 180° grādiem. Nosusina tītaru ar papīra salvetēm.
  2. Samaisa sviestu ar sasmalcinātu ķiploku un rīvētu citrona mizu, līdz veidojas viendabīga masa. Uzmanīgi ieziež tītara iekšpusi.
  3. Sagriež citronu 4 gabalos un ievieto tos tītarā, sagriež sīpolus, burkānus un pētersīļus un arī šīs sastāvdaļas ievieto tītarā.
  4. Apslauka tītara ādu ar sāli un olīveļļu.
  5. Paņem cepšanas formu un noklāj to ar foliju, ieliek tajā sagatavoto tītaru.
  6. Cep tītaru 1 stundu un 40 minūtes 180° grādos. Pēc tam uzgriež temperatūru uz 220° grādiem un, novietojot tītaru uz cepšanas restēm, atstāj to cepties vēl 30 minūtes.

Author : Delimano