Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet
  • Izņemiet preci bez piegādes maksas
  • 14 dienu atgriešanas tiesības
  • Iegādājieties preces līzingā

Cepts lasis ar kaperiem un saulē kaltētiem tomātiem

Cepts lasis ar kaperiem un saulē kaltētiem tomātiem
Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • 800 g laša filejas
  • 1 laims (vai citrons)
  • 1-2 ēdamkarotes kaperu
  • 2-3 ēdamkarotes saulē kaltētu tomātu
  • jūras sāls, pipari
  • 250 g saldā krējuma
Sagatavošana:
  • Noskalojiet laša fileju ar aukstu ūdeni un iztīriet to no asakām.
  • Lieciet lasi uz cepamtrauka ar ādas pusi uz leju.
  • Noskalojiet laimu ar karstu ūdeni un sarīvējiet uz rīves tā mizu.
  • Apmēram 2 ēdamkarotes laima sulas pārlejiet pār fileju.
  • Sarīvēto laima mizu pārkaisiet pāri laša filejai.
  • Sagrieziet šķēlītēs kaltētos tomātus, kaperus un pievienojiet tos zivīm.
  • Pievienojiet saldo krējumu.
  • Cep 175 C 40 minūtes uz krāsns apakšējās daļas.

Author : Eetu Tourunen