Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet
  • Izņemiet preci bez piegādes maksas
  • 14 dienu atgriešanas tiesības
  • Iegādājieties preces līzingā

Ceptas zandarta filejas

Ceptas zandarta filejas
Pagatavošanas laiks : 20 minūtes vai mazāk
Kopējais laiks : 20 minūtes vai mazāk
Sastāvdaļas:
  • 8 gabali zandarta filejas,

  • 120 g sviesta

  • 100 ml olīveļļas

  • 1 citrons vai laims

  • Melnie pipari

  • Jūras sāls

  • 800 g dārzeņu

Sagatavošana:

1. Zandarta filejas aplej ar citrona sulu, uzkaisa sāli un piparus.

2. Uzsilda pannu, pievieno olīveļļu un novieto uz tās fileju, ar ādu uz leju. Sautē aptuveni 3 minūtes no katras puses, tad pievieno sviestu un ievieto pannu uzsildītā krāsnī uz 5-10 minūtēm.

3. Kad zivs gatava, dekorē to ar garšaugiem pēc savas patikas. Lai labi garšo!

Author : Delimano