Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Cepta cūkgaļa ietīta bekonā

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Vairāk par 1h
Sastāvdaļas:
  • 1 kg cūkas gaļas
  • 200 g bekona šķēlīšu
  • Olīveļļa
  • Baltvīns
  • 300 ml ūdens
  • Marinādei:
  • Olīveļļa
  • Garšvielas pēc Jūsu izvēles (piemēram, anīss, baziliks, koriandrs, ķimenes, majorāns, rozmarīns, salvija, estragons, timiāns)
  • Lauru lapas
  • Pipari
  • Sāls
Sagatavošana:
  1. Bļodā sajauc olīveļļu, Jūsu izvēlētās garšvielas, piparus un sāli. Gatavo masu pārlej gaļai, ievieto cepešpannā un atstāj ledusskapī uz 2 stundām.
  2. Uzsilda krāsni līdz 180° grādiem. Ietin iemarinēto gaļu bekona šķēlītēs. Tās dos gaļai īpašu sulīgumu un patīkamu garšu. Nostiprina bekona šķēlītes ar zobu bakstāmajiem kociņiem.
  3. Sajauc vīnu ar ūdeni un pārlej to gaļai, cep 90 minūtes.

Author : Delimano