Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Burkānu un garšvielu pankūkas

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:

12 pankūkām

  • 1 1/4 krūzītes parasto miltu
  • 1/4 krūzītes grauzdētu un sasmalcinātu valriekstu
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 tējkarote malta kanēļa
  • 1/4 tējkarotes sāls
  • 1/8 tējkarote svaigi maltu riekstu
  • šķipsniņa maltu ķiploku
  • šķipsniņa malta ingvera
  • 1/4 krūzītes brūnā cukura
  • 3/4 krūzītes paniņu ar pazeminātu tauku saturu
  • 1 ēdamkarote rapša eļļas
  • 1 1/2 ēdamkarotes vaniļas ekstrakta
  • 2 lielas un viegli sakultas olas
  • 2 krūzītes smalki sarīvēta burkāna (aptuveni 450 g)
  • 3 ēdamkarotes kausēta sviesta
  • 2 ēdamkarotes medus
Sagatavošana:

1. Sajauciet kopā miltus, valriekstus, cepamo pulveri, kanēli, sāli, riekstus, ķiplokus un ingveru.

2. Citā bļodā sajauciet brūno cukuru un paniņas, rapša eļļu, vaniļas ekstraktu un olas.

3. Viegli sajauciet abus maisījumus kopā un tad pievienojiet burkānus.

4. Uzkarsējiet ēdienu nepievelkošu pannu vidējā karstuma līmenī.

5. Izklājiet uz pannas mīklu un cepiet katru pusi aptuveni 2 minūtes.

6.Atsevišķā bļodā samaisiet sviestu un medu un tieši pirms pasniegšanas uzlieciet nelielu daudzumu šī maisījuma uz katras pankūkas.

Padoms!

Ja vēlaties samazināt uzņemto kaloriju daudzumu, varat izlaist medus un sviesta soli - garšvielas padarīs pankūkas gardas arī tāpat.

Author : Delimano