Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Brušeta ar tomātiem un mocarellas sieru

Pagatavošanas laiks : 20 minūtes vai mazāk
Kopējais laiks : 20 minūtes vai mazāk
Sastāvdaļas:
  • maize: ciabatta vai franču bagete;
  • tomāti;
  • mocarellas siers;
  • pētersīļi;
  • dažas ķiploka daiviņas;
  • olīveļļa;
  • balzāmetiķis;
  • sāls
Sagatavošana:

Solis Nr. 1

Sīki sakapā pētersīļu zaļumus, saberž ar mazliet sāls un izspiestu ķiploku. Tomātam noņem miziņu, izņem sēklas, sagriež mazos gabaliņos, pārlej mazliet olīveļļu un balzāmetiķi, sajauc. Sagriež olīvas un mocarellas sieru.

Solis Nr. 2

Bageti sagriež šķēlēs, liek uz restēm cepeškrāsnī 180° C un apcep. Maizes šķēlei uzsmērē pētersīļu masu, pēc tam liek tomātu gabaliņus un olīvas, virsū siera šķēli. Liek cepeškrāsnī un cep, līdz siers izkusis.

Author : Gunta Liepiņa