Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Aveņu – citronu kūka

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:

Sastāvdaļas pamatnei:

  • 1 paciņa (180g) Selga cepumi
  • 120g izkausēta sviesta
  • Citrona miziņa

Sastāvdaļas pildījumam:

  • 100g aveņu
  • 3 olu dzeltenumi
  • 400g iebiezinātā piena ar cukuru
  • Sula no 2 citroniem
  • Citrona miziņa
Sagatavošana:
  • Izkausē sviestu.

  • Ar Nutribullet sablenderē Selga cepumus

  • Izkausēto sviestu un selgas cepumus sajauc. Pievieno klāt ar Nutribullet saslmalcinātās citronu miziņas.

  • Kūkas veidnē ieklāj cepampapīru. Cepumu masu saliek formā, izlīdzini un liek cepeškrāsnī cepties 10 minūtes 180 grādu temperatūrā.

  • Ar Nutribullet saputo olu dzeltenumus, iebiezināto pienu, citrona sulu un citrona miziņas. Pēc tam ar karoti iemaisa avenes.

  • Sagatavoto krēmu uzlej uz pamatnes un liek atpakaļ cepties uz vēl 15 minūtēm.
  • Kad kūku atdzisusi, to nepieciešams ielikt ledusskapī uz 2 stundām. Var pasniegt izdekorētu ar augļiem, ogām.

Author : Delimano