Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet
  • Izņemiet preci bez piegādes maksas
  • 14 dienu atgriešanas tiesības
  • Iegādājieties preces līzingā

Aukstā biešu zupa

Aukstā biešu zupa
Pagatavošanas laiks : 20 minūtes vai mazāk
Kopējais laiks : 20 minūtes vai mazāk
Sastāvdaļas:

Sastāvā 2 porcijām:

  • 1 paliela biete (nevārīta, sagriezta gabaiņos)
  • selerijas kāts
  • 1 mazs ābols
  • sauja sagriezta svaiga jaunā kāposta
  • sauja spinātu

Garšvielas:

  • kaijenas pipari
  • nigellas sēkliņas
  • Himalaju sāls graudiņi
  • kurkuma

Garšas niansēm:

  • ābolu etiķis
  • ķirbju eļļa
  • ķirbju sēklas
  • citona sula
  • dilles

Pasniegšanai:

  • kokosriekstu piens
  • melnās sezama sēkliņas
Sagatavošana:

Pagatavošanai būs nepieciešams jaudīgais NutriBullet blenderis, kas ne tikai tiks galā ar svaigo nevārīto bieti, bet arī blenderēšanas procesā sašķeļs produktus tā, lai tie organismā būtu vienkāršāk pārstrādājami un radīs vienmērīgu zupas konsistenci!

Lieciet sastāvdaļas blenderī un blendējiet līdz vēlamajai konsistencei. Etiķi, eļļu un garšvielas pievienojiet kādu mirkli pirms blendēšanas beigām, kad zupa jau gandrīz gatava!

Ieteikums: karstā vasaras dienā, ideāls variants ir pievienot arī kādu ledus kubiciņu, lai zupa iegūtu īpaši atsvaidzinošu un 'uzputojošo' efektu. Pasniedz ar labi daudz pārkaisītu zaļumu un vai dažādu sēkliņu (sezama, ķirbju, saulespuķu, linsēklām, čia). Variet piebert arī kādu saujiņu fetas siera kubiņu vai svaigā kazas siera, bet sātīgākām garšām piestāvēs arī sadrupināts zilais siers, savukārt šajā versijā zupa tika baudīta ar kokosriekstu piena un melno sezama sēkliņu garnējumu.

Author : aznaski.lv