Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Asās dārzeņu fajitas

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Vairāk par 1h
Sastāvdaļas:

6 krepēm

  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 sasmalcināts sīpols
  • 1 neliels ziedkāposts, kas sagriezts sīkos ziedu gabaliņos
  • 410 g konservētu zaļo zirnīšu, kas nosusināti un noskaloti
  • 400 g Arrabbiata tomātu mērces
  • 3 ēdamkarotes sasmalcināta svaiga koriandra
  • 150 g dabīgā jogurta ar zemu tauku saturu
  • 50 g nelielu spinātu lapu

Sagatavošana:

Sākumā izcepiet krepes (vieglai šo plāno pankūku pagatavošanai izmēģiniet Ierīci pankūku cepšanai)

Mīklas recepte

Sastāvdaļas:

  • 250 grami parasto miltu
  • 4 olas
  • 500 ml piena
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • Šķipsna sāls

1. Samaisiet bļodā visas sastāvdaļas.

2. Ielieciet mīklu ledusskapī uz 30–40 minūtēm.

3. Cepiet!

Pildījuma pagatavošana

1. Uzkarsējiet pannā eļļu, pievienojiet sīpolu un cepiet 5 minūtes, kamēr tas kļūst mīksts. Izbārstiet ziedkāposta ziedus un cepiet, līdz tie iegūst brūnganu nokāsu.

2. Pievienojiet 5 ēdamkarotes ūdens, nosedziet pannu un cepiet 5 minūtes, līdz ziedkāposti kļūst maigi.

3. Iemaisiet zaļos zirnīšus kastrolī kopā ar Arrabbiata mērci un ļaujiet maisījumam uzvārīties. Maisiet 2–3 minūtes, tad iemaisiet koriandru un noņemiet no sildvirsmas.

4. Pārlejiet mērci pasniegšanas paredzētajā traukā un nolieciet uz galda kopā ar siltajām krepēm, jogurtu un spinātu lapām. Ļaujiet ikvienam katras pankūkas centrā ielikt pāris spinātu lapas un pārliet ar jogurtu. Krepes pēc tam var sarullēt un ēst ar nazi un dakšu.

Author : Delimano