Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet
  • Izņemiet preci bez piegādes maksas
  • 14 dienu atgriešanas tiesības
  • Iegādājieties preces līzingā

Ar sojas pastu glazēts tunča iesmiņš

Ar sojas pastu glazēts tunča iesmiņš
Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Vairāk par 1h
Sastāvdaļas:
  • 1 glāze- 250ml baltās sojas pastas
  • 1/2 glāze- 125 ml miirna (Japāņu saldā rīsu vīna)
  • 1/2 glāzes cukura
  • 1/2 glāzes ūdens
  • 1/2 glāzes majonēzes
  • 1 kg tunča steika, sagriezta 3 cm lielos kubveida gabaliņos
  • piliens eļļas
Sagatavošana:

Ar sojas pastu glazētais tunča iesmiņš Japāņu gaumē iederēsies ik vienā maltītē.

Solis Nr.1:

Uzkarsējiet sojas pastu, mirinu, cukuru un ūdeni Delimano Ceramika mērces katliņā uz vidējas uguns, maisiet, līdz cukurs ir izšķīdis. Noņemiet no uguns un iemaisiet majonēzi, un atdzesējiet līdz istabas temperatūrai.

Solis Nr. 2:

Ielieciet tunci aizveramā maisiņā, uzlejiet tam virsū iepriekšizgatavoto marinādi. Marinējiet ledusskapī vismaz 1 stundu.

Uzkarsējiet Delimano Ceramica cepampannu. Ielejiet pannā pilienu eļļas. Uzduriet tunci uz koka iesmiem, iepriekš izmērcējot tos ūdenī 30 minūtes. Bagātīgi iesmērējiet ar eļļu un cepiet 2 minūtes no abām pusēm.

Pasniedziet šos iesmiņus ar svaigiem salātiem vai rīsiem.

Author : Delimano