Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet

Ar sojas mērci un ingveru marinētas vistas strēmelītes

Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:

3–4 porcijām:

  • 2 vistas filejas;
  • liels burkāns;
  • puravs;
  • sīpols;
  • ķiploka daiviņa;
  • augu eļļa cepšanai

marinādei:

  • 3 ēdamkarotes sojas mērces;
  • 1 ēdamkarote cietes (kukurūzas vai kartupeļu);
  • 1 tējkarote rīvēta ingvera
Sagatavošana:

Solis Nr. 1

Sajauc marinādi, pārlej to pāri strēmelēs sagrieztai vistas filejai, visu samaisa un liek ledusskapī marinēties uz 30 minūtēm. Pa to laiku sagatavo dārzeņus: puravu sagriež ripās, burkānu – stienīšos, sīpolu – pusriņķos, ķiploku sasmalcina.

Solis Nr. 2

Vokpannā uzkarsē eļļu un sagrieztos dārzeņus maisot apcep ~2 minūtes. Dārzeņus izņem, noliek siltumā, bet pannā cep vistas gabaliņus, 5-7 minūtes, tad pievieno dārzeņus un maisot cep kādu minūti. Piedevas pēc izvēles - rīsi vai spageti.

Author : Gunta Liepiņa