Jūsu iepirkumu grozā nav preču.

Izmēģiniet
  • Izņemiet preci bez piegādes maksas
  • 14 dienu atgriešanas tiesības
  • Iegādājieties preces līzingā

Alū sautēta līdaka ar mandelēm

Alū sautēta līdaka ar mandelēm
Pagatavošanas laiks : Līdz 45 minūtēm
Kopējais laiks : Līdz 45 minūtēm
Sastāvdaļas:
  • 1 līdaka (1,5 kg)
  • 0,3l gaišais alus
  • 1gl saldais krējums
  • 30g rīvmaize
  • 3 cm ingvera saknes
  • 2 ēd.k. sviests
  • 2 ēd.k. grauzdētas mandeles
  • 1 ēd.k. milti
  • cukurs
  • sāls
Sagatavošana:

Solis Nr.1

Notīrītu un izķidātu līdaku noskalo un sadala gabalos. Zivs gabalus apsāla, apviļā miltos un cep sakarsētā sviestā līdz zeltainai garoziņai.

Solis Nr.2

Pielej pusi alus, pieliek šķēlēs sagrieztu ingveru, cukuru un sautē. Kad līdaka gatava, gabalus uzmanīgi izņem, novārījumam pievieno atlikušajā alū izmērcētu rīvmaizi un krējumu, uzvāra un pārlej zivij.

Solis Nr.3

Katru gabalu pārkaisa ar grauzdētām, sasmalcinātām mandelēm. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Recepti piedāvā BonAppetit.lv

Author : BonAppetit.lv