tooltip after the triger
tooltip after the triger

Griķu pankūkas ar šķiņķi

Autors: Delimano

Ēdiena tips: uzkodas

Gatavošanas laiks: līdz 20 min


Sastāvdaļas:
  • 75 g griķu milti
  • 75 g milti
  • 1 tējkarote cukura
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1/2 tējkarote sodas
  • 1/4 tējkarote sāls
  • 1 sakulta ola
  • 300 ml paniņas
  • 2 1/2 ēdamkarotes olīvelļas
  • Dažas sasmalcinātas svaigu vai kaltētu salviju lapas
  • 200 g mazos gabaliņos sagriezta, apcepta šķiņķa
  • Lapu salāti servēšanai
Pagatavošana

Ātras un veselīgas brokastis!

Solis Nr. 1:

Traukā sajauciet miltus, cukuru, cepamo pulveri, sodu un sāli. Pievienojiet olas, paniņas un 2 ēdamkarotes olīveļļas. Iemaisiet šķiņķi un salviju.

Solis Nr. 2:

Uzkarsējiet Delimano® Ceramica pankūku pannu un ar otiņu iesmērējiet tajā nedaudz olīveļļas. Ielejiet pannā divas ēdamkarotes sagatavotās mīklas un apcepiet no abām pusēm 2 minūtes.

Pasniedziet siltas, gardas pankūkas ar svaigiem lapu salātiem!

Delimano PADOMS

Līdz ar Delimano® Ceramica pankūku pannu ir piedzimusi jauna māksla – vieglo maltīšu pagatavošana!

Pannas, katli, virtuves trauki, keramiskās pannas, keramiskie katli
Iesakām izmantot šādus virtuves piederumus:

Panna bezrūpīgam gatavošanas procesam

  • Silikona emalja atvieglo trauka mazgāšanu;
  • Pārklājums izturīgs pret skrāpējumiem un augstām temperatūrām;
  • Ēdiens saglabā savu dabisko aromātu, vitamīnus un minerālus, kā arī augsto uzturvērtību.
  • Piemērota gāzes, elektriskajām un indukcijas plīts virsmām.
  • Pieejamie pannas izmēri: 20/24/28 cm 

Praktiskas bļodas lielākam gatavošanas priekam

  • Augstākās kvalitātes materiāls
  • Ideāli piemērotas olu putošanai, pankūku vai cepumu mīklas, kā arī marināžu pagatavošanai.
  • Neslīdošs rokturis un pamatne vieglākai gatavošanai